Konuklu İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminde oluşturulacaközgün farklılıklarla,Konuklu İlköğretim Müdürülüğü ve tüm birimlerinde ´Atatürkçü Düşünce,İlke ve Devrimleri ışığında ´Bilgi Çağının´ gerektirdiği bilgi,beceri,değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yoluyla,çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli,seçkin ve en iyi olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri ,´Atatürk İlke ve Devrimleri´ doğrultusunda ;milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi,sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi,hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı,yaratıcı,seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi,eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yaparak okulumuzun ve çalışanların etkinlik ve verimliliğinin arttırılmasıve geliştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA:08.50 BİTİŞ:14.30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Lojman: 5 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (264) 792 51 52

WEB - https://konukluilkokulu54.meb.k12.tr

Adres - KONUKLU KÖYÜ FERİZLİ /SAKARYA

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Konuklu Mah. Ferizli ilçesinin kuzeybatı yönünde olup çevreye hakim bir tepe üzerine kurulmuştur.

Adres - KONUKLU KÖYÜ FERİZLİ /SAKARYA

Ulaşım Ulaşım çevre köylerle beraber kurulan kooperatif otobüsleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE 30 KM İLÇEYE 10 KM UZAKLIKTADIR